Новости → Як зручнише купувати авіаквитки

На сьогоднішній день повітряний транспорт є найшвидшим і комфортним. Проте багато людей відмовляються від польотів з причини дорожнечі квитків на літак. Існують нескладні правила, що дозволяють купити квитки на літак набагато дешевше і легше, ніж може здатися на перший погляд.

Раніше для того, щоб дізнатися розклад рейсів, вибрати найбільш зручний, і купити авіа квиток, необхідно було їхати в авіакаси, стояти в чергах. Одним словом витрачати багато часу. Для спрощення цієї процедури на допомогу прийшов інтернет. Безліч ресурсів, що пропонують замовити авіаквитки онлайн, дозволять вам вибрати зручні рейси, забронювати, купити і отримати квитки не виходячи з будинку або офісу. Якщо ви не користуєтеся інтернетом, всю необхідну інформацію ви можете отримати набравши телефон авіакаси або розмістивши на сайті турагентства свою заявку з проханням передзвонити. Отримати електронні авіаквитки ви зможете на свій e - mail або замовити кур'єрську доставку.

Щоб заощадити на авіаквитку дотримуйтесь нескладних правил:
1. Замовляйте і купуйте авіа квитки заздалегідь. Часто вартість авіа квитка при купівлі за кілька місяців може бути в 2-3 рази нижче, ніж за кілька днів до вильоту.
2. Не плануйте свою подорож в періоди підвищеного попиту ( Новий рік і Різдво, травневі свята, літні місяці, час шкільних і студентських канікул).
3. Підпишіться на розсилку спецпропозицій авіакомпаній. Кілька разів на рік, в рекламних цілях кожна авіакомпанія в кілька разів знижує ціну на авіа квитки. Але триває такий розпродаж зазвичай всього кілька днів. А місця по спецпропозиції часто закінчуються в перший же день. Отримуючи інформацію про такі розпродажах, ви маєте шанс істотно заощадити.
4. Замовляйте квитки на літак через інтернет. У цьому випадку ви частково робите роботу менеджера з продажу авіаквитків і агентство з продажу авіаквитків зробить вам додаткову знижку. При бронюванні намагайтеся вибирати переліт за маршрутом туди і назад і користуватися послугами одне авіакомпанії.
5. Пробудьте в країні мінімум тиждень або хоча б ніч з суботи на неділю. Саме таке мінімальне перебування в країні найчастіше є умовою застосування мінімальних тарифів.

Майте на увазі, що, авіаквитки, придбані за мінімальними тарифами мають один суттєвий недолік - у разі зміни ваших планів якщо ви захочете змінити маршрут, дати перельотів або просто здати авіаквиток, на вас будуть накладені штрафні санкції. Трапляється, що ви втратите повну вартість авіаквитка.

Щасливого вам польоту!