Новости → Новини 2018: Swiss повертається в Україну, Київ та пряме авіасполучення з Гуанчжоу

Swiss об’явила о поверненні в Україну у 2018 році

Swiss_povertaetsia_do_ukraine_u_2018Швейцарська авіакомпанія Swiss оголосила про відновлення польотів в Україну з 26 березня 2018 року а також опублікувала розклад та ціну квитків на нові рейси Київ-Цюріх

У цей день авіакомпанія виконає перший рейс Цюріх-Київ після 4-х річної перерви. Літаки Swiss будуть вилітати з Цюріха до Києва по вівторках, середах і п'ятницях о 11:55, по неділях о 09:45, а з Києва до Цюріха по понеділках, середах і п'ятницях о 16:20, а по неділях о 14:10.

Напрямок

Выліт

Приліт

Дні

Цюріх-Київ

11:55

15:30

1, 3, 5

Київ-Цюріх

16:20

18:00

1, 3, 5

Цюріх-Київ

09:45

13:20

7

Київ-Цюріх

14:10

15:50

7


Время в дорозі складе 2,5 години. На лінії Київ-Цюріх Swiss має намір використовувати літаки Airbus A320 в компонуванні на 168-180 місць.
Мінімальна вартість квитків з Києва до Цюріха і назад на рейси Swiss по тарифу Light починається від $ 351. Даний тариф дозволяє провозити тільки ручну поклажу. Квитки по більш дорогому тарифу Classic продаються за ціною від $ 391 і включають безкоштовну норму багажу - 1 валізу до 23 кг.

Авіакомпанія Swiss входить в групу Lufthansa. Компанія літала з Цюріха в київський аеропорт Бориспіль з жовтня 2013 по жовтень 2014 року. Рейси до Києва були закриті у зв'язку з економічними причинами, оскільки "розвиток бізнесу на маршруті не виправдало очікувань", заявили тоді в авіакомпанії.
Відновлення польотів Swiss в Україні збільшить для київських пасажирів кількість варіантів стикувань на шляху в Європу і Америку в рамках Lufthansa group, в яку входять літаючі в Україну Lufthansa і Austrian Airlines.

Київ може отримати пряме авіасполучення з Гуанчжоу в 2018 році

uia_moze_otrimati_aviaspoluchennia_z_guanczhouАвіакомпанія МАУ розглядає можливість відкриття прямих рейсів між Києвом і містом Гуанчжоу на півдні Китаю в 2018 році.

Заявку на отримання прав на польоти за даним напрямком з частотою три рази в тиждень МАУ подала до Державіаслужби. Комісія відомства розглянула її на своєму черговому засіданні 27 вересня. Чинне міжурядову угоду між Україною і Китаєм дозволяє здійснювати такі польоти.
У липні глава наглядової ради МАУ Арон Майберг повідомив, що далекомагістральних мережу авіакомпанії в 2018 році може бути розширена за рахунок початку польотів з Києва в Шанхай і Торонто.

guanchzhou_ta_kievВ прес-службі МАУ, авіаперевізник почав придивлятися до лінії Київ-Гуанчжоу як однієї з можливих альтернатив Шанхаю, оскільки питання отримання необхідних слотів в цьому аеропорту поки що залишається відкритим.
"Але пріоритетним напрямком як і раніше залишається саме Шанхай", - підкреслили в МАУ.

На даний момент мережа далекомагістральних маршрутів авіакомпанії включає рейси з Києва в Нью-Йорк, Бангкок, Коломбо і Пекін.
У травні 2018 року МАУ почне польоти з Києва в Делі і вже відкрила продаж квитків на даний маршрут.

Раніше в авіакомпанії анонсували поповнення свого далекомагістрального парку літаками Boeing 777, на борту яких пасажири зможуть користуватися бортовим інтернетом.