Новости → Новини: Новий прямий рейс від МАУ до Канади та чартер до Китайських Гаваїв, Бортовий інтернет МАУ та збільшення рейсів з Києва Ernest Airlines

МАУ відкриває новий трансатлантичний регулярний рейс Київ – Торонто

UIA nowy reis u Kanadu Toronto6 червня 2018 року авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» почне виконувати прямі регулярні рейси між Києвом і Торонто. Квитки доступні в касах, контактному центрі і на сайті МАУ, а також в агентствах з продажу авіаквитків.

Рейси виконуватимуться тричі на тиждень - по понеділках, середах і суботах - на широкофюзеляжних літаках Boeing 767-300 з трьома класами обслуговування: бізнес, преміум-економ і економ. Тривалість перельоту з Києва в Торонто - 10 годин 25 хвилин, в зворотному напрямку - 9 годин 25 хвилин.

Ціна квитка економічного класу в обидва боки з урахуванням всіх податків і зборів становить від 17,8 тис. Грн.

№ рейсу

Напрямок

Дні

Виліт

Приліт

PS241

Київ - Торонто

1.3..6.

11:10

14:35

PS242

Торонто - Київ

1.3..6.

23:15

16:05 +1


* Час місцевий

«МАУ послідовно розширює мережу далекомагістральних маршрутів, - зазначила директор з комунікацій МАУ. - Відкриття прямого повітряного сполучення між Україною та Канадою - довгоочікувана подія, що дозволяє авіакомпанії організувати трансконтинентальний транзит зі зручним стикуванням в Міжнародному аеропорту «Бориспіль», а пасажирам повною мірою скористатися широкими можливостями для подорожей в Північній Америці і відкрити для себе нові міста і країни » .

Бортовий інтернет МАУ

UIA wifi na bortuМАУ оприлюднила ціни на послугу доступу в інтернет під час польоту, який буде надаватися на борту літаків Boeing 777-200ER в 2018 році.

Пасажири бізнес-класу отримають безкоштовний пакет доступу з обсягом трафіку до 200 Мб. Пасажири преміального економічного класу і економ-класу зможуть вибрати один з трьох пакетів доступу за плату:

  • Lite: 20 Mb за $ 7
  • Basic: 50 Mb за $ 15
  • Advanced: 100 Mb за $ 23

Обмін трафіком між літаком і землею буде проводитися через супутники. Оператором послуги виступить компанія Panasonic Avionics.
Для отримання доступу в інтернет пасажири зможуть використовувати будь-які мобільні пристрої, оснащені Wi-Fi. Доступ в мережу буде надано після авторизації або оплати послуги на спеціальному порталі.

У 2018 році МАУ має намір приступити до експлуатації чотирьох Boeing 777-200ER. Перший борт почне літати на рейсах авіакомпанії в лютому 2018 року, а поставка четвертого буде проведена в середині червня 2018 року.

Лоукостер Ernest Airlines збільшить кількість рейсів з Києва з березня

ernestairlines zbiolshiv kilikist reisov z kiewuВ кінці березня 2018 року італійська компанія-лоукостер Ernest Airlines запускає додаткові рейси за маршрутами Київ-Бергамо і Київ-Неаполь.
Як повідомляє ЦТС, таким чином вильоти з Києва і в зворотному напрямку будуть проводитися по понеділках, середах, четвергах і суботах.

Згідно з даними системи онлайн-бронювання, вартість квитків на рейси Київ - Бергамо і Київ - Неаполь в період літньої навігації складе 63 євро в одну сторону. При цьому передбачається перевезення тільки ручної поклажі вагою до 8 кг і з габаритами до 55х35х25 см.

Вартість перевезення багажу, згідно з розцінками авіакомпанії, становить 8 євро при вазі менше 15 кг. Якщо вага багажу складає 15-20 кг, його провезення обійдеться пасажирові 14 євро, 20-25 кг - 19 євро (все це - за умови завчасної оплати). При оплаті перевезення багажу безпосередньо в аеропорту компанія стягує з пасажира підвищений збір.
Про заході авіакомпанії на ринок України стало відомо у вересні, а свій перший рейс Ernest Airlines здійснили з Бергамо до Львова 20 жовтня. У Києві ж перший рейс італійського лоукостера відбувся в суботу, 9 грудня.
Раніше в авіакомпанії повідомили, що планують в 2018 році перевезти на напрямку Італія-Україна 210 тис. пасажирів.

МАУ запустить чартерні рейси на Китайські Гаваї

uia reisi na kitayskie gawaiiУкраїнська авіакомпанія МАУ з 29 грудня почне виконувати чартерні рейси на китайський острів Хайнань, який туристи називають китайськими Гаваями. Польоти організовані у співпраці з туроператорами GTO і JoinUP, передає ЦТС.

Для польотів на Хайнань МАУ вибрала аеропорт Санья, розташований в південній частині острова. Рейси PS7877 / 7878 будуть виконуватися один раз на тиждень на літаку Boeing 767-300. До кінця січня польоти будуть здійснюватися по п'ятницях з аеропорту Бориспіль, з середини лютого - по четвергах. Тривалість перельоту становить 10,5 годин.
Вартість квитка на новий рейс не повідомляється. На сайті JoinUP зазначено, що 8-денний тур для однієї людини коштуватиме від 29 тис. Грн. Для польотів на Хайнань громадянам України не потрібна віза.

Відзначимо, що зараз МАУ виконує регулярні польоти до Пекіна з частотою один раз в день. Також авіакомпанія планувала запустити регулярні рейси в Шанхай або Гуанчжоу. Поки що відкриття цих напрямків відкладено з огляду на тимчасових обмежень, введених китайською стороною на видачу нових призначень.